beskæftiger sig med en overophedet Radiator

Overophedning er en af de mest almindelige opdelinger, som autos støder på i sommersæsonen. Det sker når temperaturen af kølervæsken overstiger den normale driftstemperaturområdet af motoren. Overophedning har mange årsager. Tomgang under varmt vejr i længere perioder kan skabe ravage på bilerne kølesystem, fordi vandpumpen ikke vende hurtigt nok. Kølevæske cirkuleres således ikke, som det skal være. Nogle gange kan en lækage medføre kølevæske niveau at droppe dermed forårsager radiator til at overophede. Her er et par tips til at håndtere en overophedet radiator:

1. Sluk for a/c. Hvis bilen ikke alvorligt overophedning, vil dette reducere motorens temperatur. AC fordamper ligger foran køleren, og det tilføjer varme til luften vil din motor. Jo varmere den indkommende luft er, jo mindre effektiv bliver radiatoren.

2. Tænd din vandvarmer (sat på højeste temperaturindstilling, med blæseren på højeste indstilling). Dette vil være ubehageligt for dig, men det vil afkøle motoren ved at overføre varmen til luften. Rulle nede vinduer, og huske hvordan ‘hot’ du får hvis din maskine har brug for udskiftning!

3. Hvis du sidder fast i trafikken, trække og stoppe. Medmindre du flytter, når meget lidt kølig luft radiatoren. Åben hætte og lad motoren køle af. Det tager tid, så vær tålmodig. Brug tiden til at gå få en kande vand eller frostvæske.

4. check overløb tank kølevæske niveau. Hvis den er tom, er radiatoren formentlig lav på kølervæske.

5. Kontroller trykket i systemet af indpakning en klud omkring den øverste radiator slange og klemme den. Hvis det er stadig under pres (varmt) vil det ikke presse let. Vent, indtil det gør.

6. Placer en stor klud over køleren hætten, og omhyggeligt frigive trykket. Alvorlige forbrændinger kan skyldes den varme kølevæske. Hvis du er i tvivl, vent indtil motoren er afkølet helt.

7. Hvis kølemidlet er lav, start motoren, og tilsættes langsomt vand eller kølervæske nødvendigt at fylde det op. Motoren skal køre. Tilføje kølevæske til en varm motor kan knække blokken. Ved at køre motoren, kølevæske holder flytter og mindsker chancerne for denne type skader opstår.

Radiatorer er uundværlige dele af enhver kølesystem. De er designet til at bortlede den varme, som kølemidlet har absorberet fra motoren. Men ligesom alle auto dele, radiatorer er udsat for beskadigelse og korrosion. Som det er for det meste lavet af metal og er i konstant kontakt med væsker, kan radiatorer bryde over tid på grund af ætsende kræfter. Defekte radiatorer kan stave doom for enhver motor. Uoprettelig skade kan medføre hvis et funktionssvigt radiator ikke er repareres eller udskiftes øjeblikkeligt.

Hvis din radiator skal udskiftes, kan du finde eftermarkedet radiatorer, der er billigere, men er ikke desto mindre fremragende kvalitet. Udskiftning radiatorer er tilgængelige fra de bedste auto dele leverandører online som Auto dele indre. Du kan finde top kvalitet eftermarkedet Chevrolet radiatorer for din Chevrolet automobile til meget lave priser.

Ikke kun, at de også har en bred vifte af Chevrolet dele herunder Chevrolet/c kondensatorer, Chevrolet kofangere, Chevrolet katalysatorer, Chevrolet forlygter, Chevrolet gulvmåtter og andre vigtige Chevrolet dele. Auto del inderste array af toppen af de linje Chevrolet dele er indkøbt fra de mest betroede auto dele beslutningstagere i landet. Alle Autodele fra Auto dele indre passere de strenge kvalitetskontrol standarder, som virksomheden, en velkendt ressource af nyttige og relevante oplysninger, har sat op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.