Hvorfor folk købe malerier?

Det store spørgsmål er, hvorfor folk køber malerier? Er det bare at føle som om de har købt noget, at fylde væggen, så det ikke er dækket i hvidt, eller fordi de var kærlighed og sætter pris på kunst, især et kunstværk.

Nu, for en masse mennesker, et maleri er simpelthen et fyldstof, at dække over den hvide ting på væggen, så at når nogen kommer i huset de ikke klage over at blive blændet af alle hvide, eller så de ikke siger dit hus er alt for “almindelig” , du ved hvordan det er.

Andre gange folk ikke bare købe for at føle sig godt om sig selv. De er cruising omkring en verden marked sted og se et foto, de har lidt ekstra penge at bruge, og næste ting du ved, der går penge ned i afløbet.

Men, hvad med disse kunstgallerier, hvor malerier sælge for tusindvis af dollars, hvorfor ville nogen betale så meget? Maleri er en form for kunst, nogle mennesker er født med denne gave, til at male.

Nogle mennesker ser et maleri som et maleri, andre ser det som et mesterværk, og at disse mennesker betale gode penge for et kunstværk er helt acceptabelt. Oven på at, tilbringer kunstnere ofte deres liv kæmper for at sælge deres kunstværker.

De gør det for lidenskaben, kærlighed til kunst, ikke for penge. Men det er et stort plus når du scorer stort på et stykke kunst, du har oprettet alle af dig selv, at ingen i denne verden præcis kan replikere.

Alle har deres egen stil, uanset om det er langt ude, eller meget lignende til andre, ikke en kunstner er nøjagtig den samme. Det betyder, at der er ingen dårlig kunstner. Brevene kan måske ikke læses, men det er okay, fordi det er en form for kunst. Thats skønheden i det.

Du behøver ikke at være perfekt, når det kommer til kunst. Stranden oliemalerier er f.eks aldrig perfekt. Olier rejse steder der ikke ønskes, men det gør det endnu mere en kunst, ikke den nøjagtige play-by-play brochure om hvordan man tegner en strand.

Samme med landsbyen malerier, du ser en masse landsby malerier, der lidt huse tagene er ikke engang knyttet ret, men det er okay, fordi det er kunst.

Disse malerier er to store eksempler på hvorfor du ikke behøver at være perfekt, blot på grund af det faktum, at selv hvis dit tag ikke er vedhæftet, eller en beachgoer’s ben gled ud i sandet af en nysgerrig olieudslip.

Store malerier er født fra fejl, skønhedsfejl. Et maleri i et rum kan gøre hele forskellen, hvor du føler på værelset, hvis det er et mørkt rum med en mørk maleri, det kan gøre du føler dig deprimeret, eller ikke så glad.

På otherhand, en lys og farverig maleri, om er være beach oliemalerier eller landsby malerier, dem, der kan give gode vibes, dem, der sætter dig i bedre humør, fordi du kan se lyset.

De små ting, de små detaljer er de ting, der gør hele forskellen, når det kommer til malerier. Er ikke om de perfekte linjer og den nøjagtige skygge, dens om kreativitet og originalitet lagt i den.

Sammen med, at indsatsen. Du kan fortælle et maleri, der er ubesværet, og en der tog indsats. Men endnu mere så hjerte. Hjertet er noget, der skinner igennem malerier. Du kan se læserens passion for, hvad de gør med de små detaljer, og du kan se en mangel på lidenskab.

Kunst er så dyb, at det kan være umuligt at forstå. Vi kan ikke forstå det for evigt, eller vi kan realisere et par år nede ad vejen hvad noget betød, eller nogle gange det kan komme til os straks. Kunst, der har passion bærer en besked, om det er kendt eller ej, beskeden er der, det er for os at afdække dette budskab.

Leave a Reply

Your email address will not be published.