Tror du, det passer til dine behov?

Forbrugerne henvender sig i stigende grad til BNPL-apps til køb-nu og betal-senere (BOTP) som en måde at spare penge på. Disse apps tilbyder mange betalingsmuligheder, herunder forenklede tilbagebetalingsplaner og rentefri finansiering. Bekræft accepterer onlinebetalinger og opkræver ikke forsinkede gebyrer. Fordi det tilbyder fleksible betalingsmuligheder samt rentefri finansiering, er Affirm et populært valg for forbrugere, der ønsker at købe varer. Der er mange BNPL-apps tilgængelige, herunder Sezzle. De fleste detailhandlere samarbejder også med en.

Du kan sammenligne omkostninger og fordele ved hver tjeneste for at afgøre, om Køb nu og Betal senere kan være det rigtige for dig santander afbetaling. Nogle giver dig mulighed for at købe op til $ 6,500, og andre giver dig mulighed for at betale over en periode på to til fire uger. De fleste butikker accepterer PayPal. Du vil blive bedt om betaling hver anden uge, hvis du vælger “Betal i 4” mulighed.

Dette er den største forskel mellem disse apps versus kreditkort. Derudover forbedrer disse apps ikke din kredit score ved at holde dig på sporet med regelmæssige betalinger. Brancheeksperter siger, at dette skyldes stigningen i yngre forbrugere, der blev påvirket af den store recession. Selvom disse apps har mange fordele, er de muligvis ikke for alle. Sørg for at læse alle vilkår og betingelser, før du tilmelder dig disse tjenester.

Mens online afdragsplaner er gode for forbrugerne, kan de vise sig at være dyre. Selvom du ikke betaler renter, kan du få din vare hurtigere, end hvis den fulde betaling foretages. Derudover har du mere fleksibilitet til at foretage betalinger over flere måneder. Dette er bedre end at købe et kreditkort og risikere forsinkede betalinger. Du kan sprede den økonomiske byrde over mange måneder og få mere tid til at reflektere over det senere.

Perpay er en online markedsplads, der giver dig mulighed for at købe nu og betale senere, selvom din kredit score ikke er høj nok. Det er en online markedsplads for folk med dårlig kredit. Kunder kan købe varer som Apple-produkter, Nintendo-konsoller og endda KitchenAid køkkenapparat. Kunder betaler ingen renter og gebyrer, da betalingerne tages fra deres lønsedler. Det er fri for kreditkontrol, og det kan være meget praktisk.

Klarna, et kreditfrit alternativ, er også tilgængeligt. Du kan opdele dine køb i fire mindre rater, og der er ingen renter. Klarna-kunder kan også prøve produktet, før de køber, ved at betale for det, efter at de har modtaget det. Varen kan returneres gratis inden for 30 dage fra levering. Du kan også rapportere returneringer direkte i appen. Du har også mange fordele såsom kundesupport og en returpolitik.