“Vi er På Vej Til Marokko”

Tremmer for vinduerne på kasernen for H-2A arbejdstagere i Santa Maria. Men køjeseng afgørelse effektivt gør Washington ‘ s lov tandløse og blade H-2A arbejdstagere, der udsættes for virus. Centro de los Derechos del Migrante rapport kaster tvivl om, at køjeseng foreslåede forordning af Washington state Department of Health, selv med sin svækket beskyttelse, kan være tilstrækkeligt håndhævet. Skagit Superior Court Dommer Dave Trængende gav staten en frist af 14 Maj for at besvare det passer, og Institut for Sundheds-til sidst udstedte de en nødsituation forordning tillader køjesenge dagen før deadline. Fagforeningerne har kraftigt kritiseret den nye forordning.

IMG_6109

Den indhegnede og bevogtede indgangen til kasernen i San Diego, der tilhører producenten Harry Singh. Californien vedtaget forordninger sidste år til H-2A bolig, som udelukker brug af offentlige midler til at bygge kaserne. Frygt steg et år senere, senge rammer da 562 apple kaste arbejdstagere i Yakima Valley blev fyret for manglende lovlig indvandring status. I slutningen af 1990’erne mange af sine ansatte forsøgte at slutte sig til Teamsters Union, der tabte et valg til at repræsentere dem i 1998. En arbejdstager, der vidnede om, at National Labor Relations Board, som hun arbejdede uden lovlig indvandring papirer, med fuld viden om virksomheden, indtil eu organisere begyndte.

Før ansætte H-2A arbejdstagere, beskæftigede virksomheden andre, hvis indvandring status, der gjorde dem nemme at pres. Familias Unidas por la Justicia, samfund til Samfund, de Forenede landbrugsarbejdere, Columbia retshjælp og Nordvest-Justice-Projektet så sag an mod staten, krævende håndhæves regler. Repræsentanter fra Familias Unidas por la Justicia, de Forenede landbrugsarbejdere, juridiske og samfundet går, og repræsentanter fra virksomhedens landbrug blev udpeget til udvalget. Sidste år avlere blev certificeret til at fylde en kvart million gård arbejdskraft job, og Trump administration har til formål at gøre programmet så let tilgængeligt og billigt for avlere som muligt. I foråret 2019 Community2Community, Familias Unidas por la Justicia og andre medarbejder fortalere overbevist om, Washington State lovgiver at vedtage en lov om at tvinge offentlige myndigheder til at kræve beskyttelse for H-2A arbejdstagere.

Lighthouse

i Staten Washington, som har bestået sin lov, som indfører et bord til at revidere standarder og praksis for H-2A rekruttering. På den tid af gold rush af 1830’erne i det sydøstlige Usa, staten Georgia, og også North Carolina i løbet af denne tid var varmt senge i midten af den sydlige gold rush. I stedet spiste vi en masse tid på at vente på busser og var ude af stand til at se en række steder på grund af den bus tidsplaner, især om Ishigaki island. Når broccoli begynder til hovedet, på det tidspunkt være sikker på at de får masser af vand for de bedste resultater.